2023 yaz sezonunda JTR Antalya Laboratuvarı sizinle!

21/6/2023
Haber

Antalya'da kurulan gezici laboratuvarımız hizmete açıldı ve tüm yaz sezonu boyunca sizlere hizmet verecek. Laboratuvarımız, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası ile Manavgat Kuyumcular ve Sarraflar Derneği’nin katkılarıyla faaliyetlerine başladı ve Manavgat Kuyumcular Derneği, dernek binası içerisinde yerini aldı.

JTR | Jewellery Technology Research, IAS akreditasyonu ile 13 farklı kapsamda incelenerek, Artık 84 ulkede geçerlılık’le küresel çapta güvenilirliğini kanıtlamıştır. Yedi aylık yoğun çaba ve çalışmanın ardından, JTR merkez laboratuvarlarımızda sunduğumuz kalite standartlarını gezici laboratuvarımıza taşıdık. Pırlanta ve kalite konusunda uzman ekibimiz ve son teknoloji ekipmanlarımız ile donatılmış laboratuvarımızda, orijinallik ve mücevher derecelendirme raporu hizmeti sunuyoruz.

JTR Antalya Laboratuvarı'na yol tarifi başlat.

2023 yaz sezonunda JTR Antalya Laboratuvarı sizinle!

Pırlanta Seminer ve Workshop’larına Katılın!

Laboratuvarımızda yaz sezonu boyunca periyodik aralıklarla ürün inceleme ve sergileri, sentetik pırlanta ve elmas atölyeleri gibi pek çok workshop’a imza atacağız. Tüm etkinliklerimizden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.

JTR Ekipmanlarını Deneyimleyin!

Antalya’yı TÜBİTAK Marmara Teknokent Kampüsü’nde yer alan AR-GE merkezimizde geliştirdiğimiz ürünlerle buluşturuyoruz. Loupe S’in keskin mercek teknolojisi ile pırlantalarınızı detaylı inceleyebilir, Reveal Diamond Detector ile pırlanta tarama hızı ve doğruluğunu yakından tecrübe edebilirsiniz. 

Loupe S ve Reveal Diamond Detector ekipmanlarımız, incelemeniz için Antalya laboratuvarımızda sizleri bekliyor.

Dİğer Haber ve Etkİnlİkler

TÜM HABERLER