2023 Ocak ayı Pırlanta Uzmanlığı Eğitimlerine kayıtlar başladı.

23/12/2022
EĞİTİM

JTR "Sertifikalı Pırlanta Uzmanlığı Eğitimi", Ocak ayında başlıyor ve gece ve gündüz seçenekleri sunulmaktadır. Gündüz eğitimleri, 3 hafta sürmekte olup, 9 Ocak ve 28 Ocak tarihleri arasında yapılacaktır. Gece eğitimleri ise 4 hafta olup, 9 Ocak ve 4 Şubat tarihleri arasında olacaktır. Gündüz eğitimleri hafta içi sabah 9.00 ve akşam 17.30 saatleri arasında verilecektir. Gece eğitimleri ise hafta içi akşam 18.00 ve 23.00 saatleri arasında olacaktır.

Bu eğitimlerimiz, pırlanta sektöründe çalışanlar veya bu alanda ilgi duyan herkes için idealdir. Öğrencilerimiz, JTR tanıtım ve derecelendirme, 4C kavramının açıklanması, pırlanta inceleme yönleri ve sistematik inceleme kavramı gibi konuları içeren bir eğitim alacaklar. Ayrıca, JTR mikroskobunun kullanımı, karat kavramı, renk kavramı, berraklık, kesim değerleri ve özellikleri gibi konularda eğitim kapsamında yer alacak.

Eğitimlerimiz, uzman eğitmenler tarafından verilmektedir. Öğrencilerimiz, teorik ve pratik bölümlerden oluşan bir eğitim alarak pırlanta uzmanı olarak yetişecekler. Eğitimlerimiz sırasında, karakteristik ölçme teknikleri ve berraklık değerlendirme tablolarının kullanımı gibi konuları da işleyecekler.

2023 Ocak ayı Pırlanta Uzmanlığı Eğitimlerine kayıtlar başladı.

Eğitimlerimizin sonunda, teorik ve pratik bir sınav yapılacak ve başarılı olanlar sertifika alacaklardır. Bu sertifika, pırlanta sektöründe çalışanlar için geçerliliği olan bir belgedir ve kariyerlerinde ilerlemelerine yardımcı olacaktır.

Eğitimlerimizin başlangıç tarihi, Ocak ayının ilk haftasıdır. Öğrencilerimiz, gece ve gündüz seçeneklerinden birini seçerek derslerimize katılabilirler. Eğitimlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, bizimle iletişime geçebilirler. Bizler, her zaman öğrencilerimizin sorularını yanıtlamak için hazırız. JTR "Sertifikalı Pırlanta Uzmanlığı Eğitimi"ne katılmak isteyenleri bekleriz.

Eğitimlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve ön kayıt yapmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Dİğer Haber ve Etkİnlİkler

TÜM HABERLER